Prefabrik Ev

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçok avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza olanak tanır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Prefabrik ev cıvata somunlu prefabrik ev modelleri ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page